top of page
12F347A9-09DE-4E52-9356-A39436100071_L0_001-28-2-2024 22_47_00_edited.jpg
Kopie van Projectplan Tommy.png

He's got crazy flipper fingers
Never seen him fall
That deaf, dumb and blind kid
Sure plays a mean pinball

De bijzondere reis van een jongen - van pijn naar triomf - in een zintuiglijke rock-'n-roll-ervaring.

Tommy is een rockopera van The Who, geschreven door Pete Townshend. Het verhaal gaat over Tommy Walker, een doofstomme en blinde jongen die getuige is van de moord op zijn moeder’s minnaar door zijn vader, die terugkeert van de Eerste Wereldoorlog. Zijn ouders dragen hem op om te zwijgen over de moord, waardoor Tommy zich afsluit van de buitenwereld. Tommy’s onderbewustzijn onthult zichzelf en lanceert hem in een spirituele reis door zijn binnenste, waarin hij leert alle fysieke gevoelens als muziek te interpreteren. Tommy ontdekt zijn talent en wordt uiteindelijk een beroemde flipperkampioen. 

Gebaseerd op het iconische
rockconceptalbum uit 1969, is The Who's Tommy een opwindend verhaal over hoop, genezing en de menselijke geest. Het verhaal van de flipperende, dove, stomme en blinde jongen die zijn tegenslagen overwint, heeft het publiek al meer dan 40 jaar geïnspireerd, verbaasd en in verwarring gebracht. Deze vijfvoudig Tony Award-winnende musical werd door Des McAnuff naar het podium vertaald in een energiek, uniek theatrale voorstelling.

We kijken er naar uit in 2025 deze voorstelling op de planken te brengen! Samen met regisseur
Geertje Hochstenbach en muzikaal leider Jelle Ruijssenaars maken we een prachtige, eigentijdse vertaling van deze voorstelling. Dit wil je niet missen!

Blijf op de hoogte van de kaartverkoop!

Ja, ik meld mij aan voor updates over de kaartverkoop van The Who's Tommy.
Bekijk hier onze privacyverklaring.

Bedankt voor het abonneren!

bottom of page