top of page

HOE DOE JE DAT, VOLWASSEN WORDEN?

Hoe houd je vast aan je dromen en idealen die je had als kind, terwijl de realiteit van volwassenheid zo anders is dan je dacht? Hoe herpakken we ons na teleurstellingen?
Hoe gaan we om met de verantwoordelijkheden die bij volwassen zijn horen?

2023 wordt een bijzonder jaar voor On Stage! Na een aantal gekke jaren is het tijd om de volgende stap te maken. We zijn dan ook blij dat we in Jelle Ruijssenaars een nieuwe muzikaal leider hebben gevonden en weer van start kunnen.

 

In 2023 presenteert On Stage de productie 'We Aren't Kids Anymore'! De muziek van Drew Gasparini heeft een lekkere pop sound en vormt de basis voor dit nieuwe muziektheater stuk. Muziek is de bodem van dit project: het stuk zal vrijwel geheel doorgecomponeerd zijn (en hertaald worden in het Nederlands).

Een mooie kans voor onze nieuwe muzikaal leider Jelle Ruijssenaars om op zoek te gaan naar een nieuwe ‘On Stage sound’. Samen met Geertje Hochstenbach vormt hij het artistiek team van On Stage. Om het af te maken gaan we op zoek naar een band die een rauw randje kan geven aan onze sound.

Het verhaal gaat over 8 personages in een zoektocht die we allemaal herkennen: hoe doe je dat, volwassen worden? Blijf je dicht bij jezelf? Hoe gaan we om met tegenslag en hoe krabbelen we weer op? Hoe houd je vast aan je dromen en idealen die je had als kind, terwijl de realiteit van volwassenheid zo anders is dan je dacht? En hoe gaan we om met de verantwoordelijkheden die bij volwassen zijn horen?

"And just like that you feel lost
Trying to figure out just where to go
What can you do when you’re tossed
In the middle of this so called normal
With the little you know
No more time for games
And every day’s the same just as before
Closer to understanding
We aren’t kids anymore”
bottom of page